Vanaf half augustus 2018 twee locaties waar we het feestje gaan vieren: 

De kinderfeestjes gaan bijna weer beginnen!!!

Wel zijn er een aantal veranderingen... De koeien krijgen een nieuwe stal. Zij zullen half augustus over gaan naar een moderne stal in het dorp. Tijdens het feestje zullen we ook in deze nieuwe stallen een kijkje gaan nemen. Om naar de nieuwe stal ( 1 km verderop) te gaan, doe ik een beroep op jullie eigen vervoer. Het is een kleine vijf minuten rijden.

Voorheen was er de mogelijkheid om de kinderen af te laten zetten door de ouders voor het feestje. Deze mogelijkheid is er alsnog maar dan zullen we de afstand lopen (+/- 15 minuten lopen).

 

 

 

1. Tijdens het feestje gaat het waarschijnlijk (heel de tijd) regenen, wat nu?

Ook dan kan het feestje doorgaan. In de stallen kan er ook van alles gedaan worden! Fietsen en spelen, de ''oefen'' koe melken en boer Frank helpen. Natuurlijk mogen de kinderen ook lekker racen door de plassen.. dat blijft leuk! 

 

2. Waar moeten we de auto's parkeren?

De auto's kunnen in principe op het erf geparkeerd worden. Wanneer dit door omstandigheden niet kan, kunnen ze aan de Rijksweg geparkeerd worden.

 

3. Cadeautjes zoeken in het hooi

Een van de activiteiten tijdens het feestje is dat de jarige cadeautjes mag zoeken in een hooiberg. De cadeautjes die de jarige gaat zoeken, zijn de cadeautjes van de vriendjes/vriendinnetjes voor de jarige. Jullie mogen dus de cadeaus meenemen naar het feestje zodat de kinderen ze zelf kunnen verstoppen in het hooi. De jarige mag dan de cadeautjes gaan zoeken en uitpakken!

 

4. Kleding

Geef de kinderen oudere kleren aan en schoenen/laarzen die vies mogen worden. Ondanks dat ze een overall aan krijgen, kan het altijd gebeuren dat de kleren alsnog vies worden. 

Als de kinderen een eigen overall hebben, mogen ze die uiteraard ook aan tijdens het feestje!

 

 

En oja... soms worden de papa's ook aan het werk gezet! Zie de foto hieronder!